Niyang rapik online dating


26-Jun-2017 19:08

Hari ni I ada pergi menonton filem Niyang Rapik di Galaxy Ampang. Kisah dia pasal 5 rakan karib lelaki yang kena buat kajian sejarah dekat kampung Niyang Rapik. So, I akan buat sikit review pasal Niyang Rapik lepas I tengok cerita ni tadi.

ada yang nak ke hulu ke hilir, aku la yang menjadi penyelamat untuk bawakan bot untuk diorang... Dan yang lain lain aku nak cerita tapi tak boleh cerita semua kalau korang nak tau..

jadi sesuai tak dengan watak aku ZED ZAIDI SI PENYELAMAT? Pengalaman kutip buah durian dalam hutan di TASIK KENYIR memang best gila!! tengok lah FILEM NIYANG RAPIK dekat panggung wayang ni ok...

, bayangkan korang boleh makan durian seberapa banyak yang korang nak, sampai aku dah bosan nak makan durian asyik asyik je durian nak tengok durian pun aku dah fed up! bila korang tengok filem ni baru kau tau bertapa susahnya nak berlakon kat kawasan yang macam gitu dan bayangkan lah macam mana kru dan pelakon boleh berlakon tempat yang sebegitu complicated! tapi yang nyata filem NIYAN RAPIK ni memang seram nak mampus!!!

Mana taw ada antara kamu yang tak tahu nak tengok cerita Niyang Rapik ataupun My Name Is Khan kan..

Then kisah bermula apabila salah seorang daripada dorang ni mati sebab busung.

tapi itu la pengalaman kutip buah DURIAN di hutan TASIK KENYIR. Pengalaman shooting dengan budak kecik ni di TASIK KENYIR sangat la kelakar!